Afhold næste firmaarrangement på et hotel

Nu står sommeren snart for døren, og det er ved at være tid til den årlige sommerfest. Det er derfor en god idé, at så småt begynde at gå i overvejelserne omkring, hvor det skal afholdes henne. Der er masser af muligheder; måske på en restaurant, et forsamlingshus, eller et hotel.

Fordelen ved at vælge hotellet er helt klart, at man ikke skal tænke på transport frem og tilbage, for sengen står og venter få etager over. Ikke nok med, at det bliver mere komfortabelt for kollegaerne, er det også nemmere at planlægge, samtidig er det også med til at gøre festen lidt sjovere.

Måske er det ikke en sommerfest der skal planlægges, men nærmere et firmaarrangement i form af foredrag og workshops. Dette kan også nemt afholdes på et hotel, og vil helt bestemt være oplagt, hvis man kommer længere væk fra. Hvis man lige præcis kommer længere væk fra, kan man sagtens arrangere et firmaarrangement med luksuriøs overnatning til alle deltagende.

Dette vil både gøre det nemt, i og med man kan starte foredragene allerede fra morgenstunden efter morgenmaden og fortsætte helt til aften, hvor alt kost og logi vil være dækket ind i løbet af dagen. Vælger man nemlig at afholde firmaarrangement på et hotel, kan man aftale en god pris med hotellet, hvor der både vil indgå kost og logi, men også andre af diverse faciliteter, der eventuelt skulle være nødvendige – for eksempel et konferencelokale.

Ved sådanne former for firmaarrangement, er der ofte behov for et eller flere konferencelokale, da det ellers vil være lidt problematisk at holde foredrag. Derfor vil det være optimalt at finde et hotel, der kan tilbyde et professionelt og stort konferencecenter. Her vil der typisk også være mulighed for lån og brug af projekter, så der er mulighed for at benytte sig af PowerPoints, og selvfølgelig borde og stole, så alle kan deltage siddende.

Derudover skal der selvfølgelig også være mulighed for Wi-Fi, da dette som regel er en nødvendighed til sådanne events. Dette vil være noget, hotellet kan oplyse jer om, da det kan være, der selvfølgelig kræves en adgangskode.

Tøv endelig ikke med at holde firmaarrangement på et hotel. Det er sjovt, spændende og medarbejderne får også lov at se andet end de sædvanlige kontorer, samtidig med det vil være lærerigt og interessant i lækre omgivelser.

Copenhagen Admiral Hotel
Toldboderne 24-28
1253 København
33 74 14 14