Aluminiumsfacade

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvordan vælger jeg facaden til mit hus?

Står du i den situation, hvor du skal bygge nyt hus, ønsker ny facade til huset eller lave en tilbygning? Ved alle tre scenarier vil du skulle vælge ny facade til byggeriet, hvilket ikke altid er helt nemt. De fleste facader beskytter kun mod regn, sol, regn og temperatursvinger, da isoleringen tager ansvaret for varme etc. Derfor kan du med din facade i flere tilfælde leje mere med fantasien.

 

Miljøbevidst og langtidsholdbart

Et af de bedste og mest fleksible facadebeklædninger der kan benyttes, er en facade lavet i aluminium. Materialet er utrolig fleksibelt i forhold til både farver, udformninger, mønstre og effekter. Her sætter kun fantasien grænser. Desuden er en aluminiumsfacade både miljøvenlig og ekstrem langtidsholdbar. Med PREFA aluminiumsfacader kan det farvebetonede materiale holde farve og kvalitet i mere end 40 år. Med materialets lange levetid, samt en genanvendelighed på 100%, gør det facaden til en af de absolut mest miljøvenlige.

 

Kontakt din entreprenør i dag

Står du i en af de tre ovenstående scenarier, så kontakt din entreprenør i dag og slip fantasien løs. Flere entreprenører tilbyder helt op til 16 forskellige farver i PREFA-materialet, og garanterer en hurtig eksekvering af projektet, da materialet både er let medgørligt og kan lægges i alt slags vejr.  Der findes entreprenører i hele Jylland og på Fyn og Sjælland, der kan hjælpe med din nye aluminiumsfacade.
– Held og lykke med det!