Det kan en VVS’er hjælpe med

En VVS’er kan hjælpe dig med udskiftning af rør og sanitet, gasinstallationer, varmepumper, blikkenslagerarbejde, akutte problemer med vand og varme. Listen er lang, og en autoriseret VVS’er kan hjælpe dig med alt det, du ikke selv kan/må klare indenfor vand og sanitet. En VVS’er kan også lave både nye installationer og reparationer af ældre installationer. En VVS’er kan hjælpe dig i alle rum i dit hjem. I køkkenet, badeværelset og eventuelt bryggerset, hvor du har brug for vand, der løber til og fra hanen. I husets andre rum kan en VVS’er hjælpe dig med varme og udluftning med anlæg og radiatorer eller gulvvarme.

 

Hvad må du IKKE selv lave?

Der er nogle ting i hjemmet, som du ikke selv må lave. Det er af sikkerhedsmæssige årsager, at der skal en uddannet og autoriseret VVS-installatør til. Opgaverne, du ikke selv må gå i gang med, omfatter blandt andet:

  • At tilslutte et brusearmatur, medmindre der er monteret en afspærringsventil før armaturet.
  • At udbygge et brugsvandsanlæg
  • At tilslutte kloak- og afløbsrør
  • At tilslutte et nyt gulvafløb, for eksempel i brusenichen
  • At lave ændringer på eksisterende brugsvands- og kloakanlæg

Med ovenstående opgaver er det vigtigt, at du får professionel hjælp. Det er for at sikre kvaliteten af dine afløb og af sikkerhedsmæssige årsager, der kan påvirke mennesker og miljø, hvis du ikke får tilsluttet systemerne ordentligt.

Der er også en lang række opgaver, som du selv må give dig i kast med. Du må selv udskifte pakninger, tilslutte afløbet fra en vask, sætte radiatorer op, sætte en vaskemaskine til vand og el, ordne cisterne og udskifte et toilet, reparere, opsætte og udlufte et centralvarmesystem og meget mere. Men hvis du vil i gang med at lave ændringer i afløbet eller i vandtilslutningen, så skal du ringe til din lokale VVS’er og den professionelle håndværker til at udføre opgaven.

 

Vælg en lokal installatør i Odense

Der er mange fordele ved at støtte lokalt i din by og vælge en VVS-installatør i Odense. VVS-firmaet TH. Jensen er en lokal VVS-installatør i Odense, og du kan hurtigt få hjælp, hvis der skulle opstå noget akut hjemme hos dig. Jo hurtigere din VVS’er kan rykke ud og hjælpe dig, jo mere kan du begrænse skaden og spare penge og ressourcer. Når du støtter lokalområdet, støtter du de lokale virksomheder, som er med til at skaffe lokal arbejdskraft. Lokale virksomheder har fokus på at forbedre lokalområdet og skabe et bedre miljø for arbejdsdrivende i området. Når du støtter lokalt, sparer du både penge, og du er med til at passe på miljøet, fordi din VVS-installatør i Odense ikke skal køre langt. Så du sparer dermed på kørselstillæg og på benzinen. Når du vælger en lokal VVS-installatør, kan du også sikre dig høj kvalitet af det udførte arbejde, fordi en lokal håndværker ikke ønsker et dårligt ry, og derfor typisk er klar til at gøre det ekstra for, at kunderne er tilfredse.