Grøn frisør på Østerbro

Dette indlæg er sponsoreret.

Tips til at vælge den rette frisør til dig

Når du skal finde den rette frisør, er det med at væbne dig med tålmodighed. Det kan tage tid at finde det rigtige match, og du skal måske igennem et par dårlige klipninger, før du når i mål. Start med at kigge lidt rundt på internettet. Besøg hjemmesiderne for alle frisører i dit lokalområde og tjek deres anmeldelser ud. Det er også en rigtig god idé at forhøre dig hos venner, veninder og familie. Hvis dine nærmeste har en varm anbefaling i ærmet, er der en større chance for, at du også vil opleve kærlighed ved første klip.

 

Hvorfor vælge en grøn frisør?

At vælge en grøn frisør har mange fordele. Valget kan både udspringe af en bæredygtig tankegang og et ønske om at værne om helbredet. En grøn frisør gør brug af økologiske produkter, som er uden kemikalier. Det betyder, at kloden er forskånet disse kemikalier i både fremstillingsprocessen, og når produkterne benyttes i salonen. Derudover slipper din krop for at blive udsat for de skadelige stoffer, hvilket sikrer din sundhed.

 

Besøg en økologisk frisør på Østerbro

Hvis du gerne vil besøge en frisør på Østerbro, bør du overveje Greenhair by Julie. I salonen farver de ikke dit hår grønt – med mindre du ønsker det – men de bruger grønne, miljøvenlige produkter, som er skånsomme overfor håret og hovedbunden. Du kan dermed få en flot, ny frisure helt uden at blive udsat for kemi og hormonforstyrrende stoffer.

 

Salonen tilbyder alle former for klip både til mænd, kvinder og børn. I deres repertoire finder du blandt andet:

 

  • Kure
  • Farvning
  • Striber
  • Styling