Køb en isterningemaskine til sommeren

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvorfor skal jeg investere i en isterningemaskine?

En isterningemaskine er en nødvendighed inden for hotel- og restaurationsbranchen: både bartendere, tjenere og alle andre håndteringer af kolde drikke har brug store mængder klar is, der ikke smelter for hurtigt. Dine kunder vil ellers blive irriterede over deres fortyndede drikkevarer. Er der det mindste travlt, kan en maskine hjælpe: Når den tilsluttes en vandledning, kan den producere isterninger i døgndrift – og mange stykker på kort tid. Din virksomhed slipper derfor for potentiel mangel på isterninger, når der er meget travlt. Dine kunder vil ikke måske vise deres taknemmelighed, men de vil hurtigt være opmærksomme, hvis deres drikkevarer ikke holder sig kolde med isterninger.

 

Mere stabilt smeltepunkt

Den klassiske måde at fremstille isterninger på, opfyldning af bakker, er anvendt både på mindre restaurationer og private. Det skyldes behovet for en lav mængde is. Dog vil du opleve, at isterninger ikke smager rent og smelter hurtigere, fordi det er postevand i formene. Den oplevelse får du ikke med en isterningemaskine: pga. særlige teknikker udvindes mineraler og luft fra isterningerne, så de bliver klarere og opnår et langsommere smeltning. På den måde kan dine kunder nyde deres kolde drinks i længere tid uden at påvirke smagen.

 

Isterninger til bestilling

På trods af faldende priser på maskinerne, har udviklingen bidraget til en mere effektiv maskine. Moderne isterningemaskiner tilbyder dig at bestille isterninger i forskellige former, så du kan få de rette isterninger til de rette drikkevarer. Uanset hvilken form du bestiller i, vil du opleve en ensartethed i kvaliteten: alle isterninger er klare og smelter ikke med det samme. Professionelle maskiner er mere avancerede i deres frysning; vandet puttes ikke i en beholder, men sprayes op i en vandret fordamper, som former isterningerne individuelt. Vi anbefaler derfor at vælge en af mange professionelle isterningemaskiner til hoteller og restauranter for at opnå et ensartet kvalitetsprodukt.