Kabinescooter for nem transport

Dette indlæg er sponsoreret.

Du har sikkert set dem på vejen og undret dig lidt over, hvad det er for nogle. Det ligger lidt i navnet, men det er simpelthen en scooter, der er overdækket. Altså en blanding mellem en scooter og en bil. Kabinescooteren er altså en god måde at beskytte sig mod regn og blæst på. Det smart ved dem er, at de kan oplades på ca. seks timer. De kører altså på el og er derfor gode for miljøet. De kan kører op til 30 km/t, som også er det, en normal scooter må køre.

 

Hvorfor skal jeg vælge en kabinescooter?

Der findes mange fordele ved kabinescooter som køretøj. Som tidligere nævnt, så er man dækket ind for vejret. Du vil derfor aldrig været begrænset af årstiden. Derudover har de et behageligt sæde, og man kan høre radio, mens man kører.

Samtidig har kabinescooteren plads til en lille smule opbevaring. Det kunne for eksempel være til indkøb, arbejdstaske, pantflasker mm.

Endnu en smart ting er, at du ikke skal have kørekort for at køre den, hvis du over 18 år. Hvis du er under 18, behøver du kun et scooterkørekort. Hvis du er over 18 og bor i en storby, er det især hensigtsmæssigt at have en kabinescooter, da det i mange tilfælde ikke kan betale sig at bruge bil, men samtidig er cykelafstanden lidt træls. Derudover er det også meget billigere end at have bil, da den kører på el.

 

Stort udvalg af kabinescootere

Hvis du synes, at en kabinescooter lyder interessant, har de et bredt udvalg hos Damos. De kan fås i flere forskellige modeller, farver og størrelser. Der er altså mulighed for, at du kan finde lige nøjagtig den, som passer til dig. Hvis du er i tvivl om, hvad du fortrækker, så tilbyder Damos hjælp og vejledning til valg af kabinescooter.