Sådan slipper du for søvnbesvær

Dette indlæg er sponsoreret.

Gode råd til søvnbesvær

I en tid, hvor alt går hurtigt, og hvor man nogle gange kommer til at skulle håndtere mere, end man egentlig kan rumme – kan søvnen ofte være truet. Der er mange, der oplever at ligge søvnløs f.eks. på grund af stress og jag i hverdagen. Når der er for meget fart på i dagligdagen, kan det være utroligt svært at falde til ro om aftenen.

Det er meget frustrerende ikke at kunne føle sig udhvilet eller ovenpå efter en nattesøvn. Derfor bør man altid tage søvnbesværet alvorligt, fordi søvnkvaliteten spiller en stor rolle for ens hverdag, humør, produktivitet og mange andre facetter af livet.

Vi har fundet gode råd til dig, der ønsker at øge din søvnkvalitet og give afkald på søvnbesværet – følg vores råd til en bedre søvn.

 

Et par gode råd til, hvad man kan gøre

For det første kan det være en rigtig god idé at forberede sin krop på, at man skal sove. Inden sengetid skal du slippe den stress og uro, som din krop har været igennem i løbet af dagen. Hvordan man bedst kobler af, er meget forskelligt. Vi kan anbefale, at du lægger mobil, computer og tv fra dig – måske læser lidt i en bog en halv time før, du går i seng.

For det andet skal du sørge for et behageligt miljø i soveværelse. Lad det ikke være for køligt eller for varmt. Og ophold dig ikke i soveværelset på andre tider af døgnet, end når du skal sove.

For det tredje er det en god idé, at du accepterer og gør noget ved dit søvnbesvær, inden du kommer ind i en meget dårlig og alvorlig rytme.

 

Kontakt en ekspert i søvnbesvær

Det kan med fordel svare sig at kontakt en søvnvejleder, hvis dit søvnbesvær er meget slemt. Er du placeret i nærheden af Fyn, kan vi varmt anbefale MetaCareWork dedikeret dynamisk, der hjælper til en god nattesøvn.

En coach kan være en rigtig god investering, der gør, at du f.eks. kan få arbejdsglæden og livskvaliteten tilbage.

Sov godt!