Sikkert gulv for børn

Dette indlæg er sponsoreret.

Sådan skaber du en sikker legeplads for dit barn

Har du børn, og bliver sommetider nervøs over, om de slår sig, når de leger på legepladsen eller i haven? Børn er de mest legesyge små mennesker der findes. De leger ofte vilde lege, og sammen med deres små ben, kan det sommetider resultere i, at de falder på jorden og måske slår sig.

 

Faldunderlag – den bedste måde at forebygge skrammer og skader

Virksomheden Safefloor har skabt faldunderlag med det formål at skærpe sikkerheden på legepladsen. Når et barn falder på jorden, vil et faldunderlag absorbere stødet, så barnet ikke slår sig nær så hårdt ved fald. Du bør derfor være opmærksom på, hvorvidt en legeplads har et faldunderlag eller ej. Der findes tilmed mange forskellige typer af faldunderlag. Find de mest brugte faldunderlag til legepladser her:

  • Gummifliser
  • Kunstgræs
  • Helstøbt gummi
  • Grus eller sand
  • Græs med ringmåtter

Der er stor forskel på disse typer. Men uanset hvordan legepladsen er formet og fungerer, vil der med sikkerhed være en type faldunderlag, som passer til netop den legeplads dit barn leger på. Derudover bør tykkelsen af faldmåtten afhænge af, hvor stor faldhøjden er samt den underliggende jordtype.

Sanseudviking via faldunderlaget

Safefloors faldunderlag er ikke kun nyttige til at absorbere stød ved fald, og hermed betrygge dit barns sikkerhed og velvære på legepladsen, men kan også udvikle børnenes sanser og færdigheder. Udviklingen sker ved at skabe et kreativt miljø, hvor benyttelsen af farver, motiver, konturer og redskaber, skaber en unik og spændende ramme for leg og sjov.

Vælg en legeplads med faldunderlag og undgå ulykker

For at undgå ulykker, bør du derfor vælge en legeplads med faldunderlag under alt udstyr der er mere end 60 centimeter højt. Faldunderlaget kan herfor både skabe en mere sikker og tryg legeplads, hvor dit barn kan slå sig løs med sine venner eller søskende, samt give dig ro i maven.