Croquis – det perfekte event til teambulding og firmaevents i København

Croquis er mere end bare en tegning. Det er en anderledes, sjov og seriøs form for underholdning, som både kan frembringe en festlig og en fordybende stemning. At tegne croquis kan være lige præcis, hvad du ønsker og gør det til. Det er blandt andet populært at tegne croquis til polterabender, firmafester eller sammen med vennegruppen. Årsagen hertil er, at det er et festligt og anderledes indslag, som styrker teambuilding med grin, kreativitet eller noget helt tredje. Helt lavpraktisk er croquis et fransk udtryk, som betyder skitse – mere konkret er det skitsering eller tegning af nøgne kroppe. Den nøgne model vil posere i forskellige stillinger i korte intervaller. Kunsten er derfor at fange den smukke nøgne krops dynamik på dit papir. Synes du dette lyder interessant og befinder du dig i nærheden af København, er der gode muligheder for croquis i København.

Hvorfor tegne croquis?

Der er mange gode grunde til at tegne croquis til dit arrangement i København omegn. Årsagerne hertil er:

  • Booste feststemningen
  • Give god og energisk fællesskabsfornemmelse
  • Slippe kontrollen ved at skabe en legefuld stemning
  • Oprette forbindelse til dine kreative evner
  • Udfordrer blufærdigheden

Croquis vil med garanti skabe en god stemning, som vil give dit fællesskab en sjov og anderledes oplevelse. I sidste ende vil dét at udfordre nogle grænser side om side med garanti bringe jer tættere sammen.

Kom væk fra blufærdigheden

Nogle synes måske, at det er lige lovlig grænseoverskridende at tegne et nøgent menneske, som er en uundgåelig del af croquis. Arrangementet vil måske bringe fnis og røde kinder, hvilket også er helt okay. Faktisk kan mødet med vores egen generthed, være et godt og spændende afsæt til en spændende tegning og sjovt arrangement.