Hvornår bør man se en fysioterapeut?

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvornår og hvorfor er det en god idé at gå til en fysioterapeut?

Flere og flere mennesker har stillesiddende eller ensformige jobs, der på mange forskellige måder kan sætte sig i kroppen. I takt med denne stigning er der også blevet et større behov for fysioterapeutisk behandling til at lindre gener og smerter. Ved fysioterapi arbejdes der med kroppens bevægeapparat, og der er her specielt fokus på at optimere kroppens styrker samt både smerte- og problemfri bevægelighed.

 

Massage ved en fysioterapeut

I en travl hverdag med få pauser, kan det være svært at finde ordentlig ro og uafbrudt afslapning. Der kan være mange løsninger, der hjælper til at finde balance i familielivet på, og det er vigtigt, at du finder det, der passer bedst til dig.

Hvis du kan nikke genkendende til dét, at ethvert forsøg på at stjæle 5 minutter er tiltrængt, kunne det lyde til, at du ville have stor gavn af en massage hos en fysioterapeut. Hvis du døjer med muskelspændinger, hovedpiner eller andre spændinger i kroppen, du dagligt er generet af, kan du med fordel kontakte en fysioterapeut for en massage. Massage benyttes ikke kun til afslapning, men det er en anerkendt metode til at øge blodgennemstrømningen i kroppen og bruges ved både akutte og mere længerevarende skader.

 

Få tilskud til din fysioterapeut

Hvis du er i behandling for en sygdom, der kræver fysioterapeutisk behandling, har du mulighed for at få en henvisning til en fysioterapeut fra din praktiserende læge. Med en henvisning får du et tilskud på op til 40% af behandlingens pris. Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du også modtage tilskud til dine behandlinger, så længe du gør din fysioterapeut opmærksom på, at din behandling skal indberettes.