Rene vinduer uden striber

Derfor er rene vinduer en god idé

Vinduer er udsatte for vind og vejr året rundt. Det er klart, de derfor ikke kan forblive rene hele tiden. Derfor er det fra tid til anden nødvendigt at få sine vinduer pudset. Når vinduerne er pudset, ser huset renere ud og hjemmet bliver mere hyggeligt og præsentabelt. Desuden giver det en god følelse i kroppen at se sine vinduer stråle og skinne om kap med hinanden.

 

Sådan vasker du dine vinduer

Du har måske hørt, at du ikke kan pudse vinduer i stærk sol eller frostvejr? Sandheden er, det kan du godt, bare du er hurtig nok. Du kan også sagtens selv lære at pudse dem som en professionel. Hemmeligheden bag rene vinduer uden pletter eller striber er teknik.

Her kommer en lille guide, som fungerer fremragende:

  1. Brug koldt vand, opvaskemiddel og en smule salmiakspiritus, da dette opløser fedt og snavs.
  2. Vask vinduerne hurtigt med en svamp, inden du skraber vinduerne vandret i et forholdsvist hurtigt tempo, ikke op og ned.
  3. Husk at dreje i håndleddet ved hjørnerne.
  4. Tør efter med blød, fnugfri klud. På denne måde undgår du de irriterende striber.

Øvelse gør mester, men har du ikke tid eller energi til selv at foretage vinduespudsningen? Få hjælp fra en professionel vinduespudser.

 

Få professionel hjælp

For mange er det besværligt selv at skulle vaske vinduerne. Med professionelle vinduespudsere på sagen, undgår du besværet, men kan stadig nyde godt af resultatet. PlusPuds Vinduespolering har flere års erfaring med vask, pudsning og polering af vinduer. Vinduespudsningsfirmaet har hjulpet både private og virksomheder. Uanset om du bor i et stort hus med mange vinduer, eller en lejlighed i flere meters højde, står firmaets dygtige team klar til at sikre dig super rene vinduer. De pudser op til 15 meters højde og holder til omkring Aalborg og Nordjylland, og de hjælper alle steder fra Blokhus til Støvring og Storvorde til Nibe. Bor du andetsteds, kan der også sagtens findes en løsning på dette, endda til en fornuftig pris.