Vælg den rigtige tømrer til din nye tilbygning

Dette indlæg er sponsoreret.

Overvejer du en tilbygning?

Du har længe gået og tænkt på en tilbygning, men du er egentlig ikke helt sikker på, hvordan du vælger den rigtige tømrer. Godt du læser med her! Men før du overhovedet har valgt en tømrer, så er det vigtigt at du skaber et overblik over, hvad det præcis er, du ønsker en tilbygning til. Når du nemlig har udarbejdet en grundlæggende plan, så kan du begynde at tage fat i den tømrer, du tænker, skal udarbejde planen.  

 

Gode huskeregler

Til at starte med skal du altid søge om tilladelse til tilbygning hos din kommune. Når du har fået din tilladelse, kan du begynde at skabe overblik over forsikringer og budgettet, inden arbejdet går i gang. Og når du har overblikket over dette – og overblikket over selve projektet (det skal helst ikke være noget, der skal ombygges igen lige efter!) – så indblander du en byggeansvarlig, som kan være din tømrer. Men hvordan vælger du tømreren?

 

Hvad skal du huske, når du leder efter din tømrer?

Når du skal vælge din tømrer, er det en rigtig god ide at kigge efter flere profiler, så du har en ide om, hvad du kan vælge imellem. Dernæst kan du kigge efter den erfaring, de bestemte tømrer har, og om de har kompetencerne til at udføre dit projekt. Du bør også kigge på hvad andre folks oplevelser har været med tømreren, sådan at du får et overblik over deres kundeservice. Du kan med fordel altid sørge for at vælge en tømrer, der er medlem af Byggaranti. Og sidst men ikke mindst, kunne det være en god ide at lede efter lokale tømrer, da det er tættest og giver besparelser på transport. Du kan også altid kontakte firmaet og tage en snak med, for at få et indtryk af, hvordan og hvorledes firmaet arbejder, og om de er det rette til dit projekt. Sådan vælger du den rigtige tømrer til din nye tilbygning!