Vær god mod miljøet og dit helbred

 

Cykel

 

Det er vidst ingen hemmelighed, at biler forurener og er med til, at øge Co2 udslip. Det er et emne som diskuteres hver eneste dag på verdensplan, samt til de årlige COP møder der afholdes. Det er en stor opgave at løfte og det er svært at få alle mennesker i verden til at blive bedvidste omkring konsekvenserne. Men i Danmark er størstedelen af os bevidste omkring problemstillingen og hver tredje dansker ønsker fokus på miljøet frem for på væksten.

 

Vi er altså blevet rigtig gode til, at give miljøet vores fokus, og vi er heldigvis også rigtig gode til, at tage cyklen. Vi danskere er nærmest verdenskendt for vores cykelkultur og vores forkærlighed for at cykle.

 

Ikke nok med, at cykling er godt for miljøet, så er det jo også godt for din krop. Cykling er en fantastisk måde at kombinere et transportmiddel med motion, og vi ved jo alle hvor vigtig motion er for vores krop og velvære. Hvis du ikke er typen som cykler indimellem eller hver eneste dag til og fra arbejde, så kan det være, at denne artikel kan hjælpe dig med at finde fordelene i at cykle på eksempelvis en elcykel.

En elcykel er ikke nødvendigvis for de dovne eller svage

Mange har en fordom om, at en elcykel er lavet til dovne mennesker. Det er ikke just tilfældet, for der skal trædes i pedalerne før end motoren på elcyklen går i gang med at virke.

 

Det gode ved en elcykel er, at man selv kan vælge niveau for assistancen. Du kan altså sætte den helt i bund hvis du gerne lige vil give pulsen et nyk op, og du kan sætte assistancen op, hvis du lige har behov for en kort pause. Derfor er en elcykel en genial måde, at få motion på, og endda også at træne interval træning.

 

Prismæssigt, kan du købe alt fra en dyr elcykel, til en billig elcykel, alt afhængig af hvad du selvfølgelig forventer af cyklen. Nogle fordommer lyder også, at en elcykel er stor, tung og grim. Det er heldigvis heller ikke tilfældet, det var det for en del år siden, da elcyklen så dagens lys første gang. Men cyklerne idag, er blevet moderniseret således, at de fleste ligner helt almindelige cykler. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er en elcykel bare en stor stor fordel, både for din krop og for vores alle sammens miljø.

 

Smartmove
Jagtvej 7
2200 København N
31 32 18 11