Besøg de fedeste natklubber i København

De danske unge er vilde med at feste. Det gælder både i forhold til festkultur og det at gå i byen sammen. Nattelivet er for mange en stor del af det at være ung, hvilket ofte manifesterer sig i vilde byture og sjove fester til langt ud på natten. På dansegulvet på klubben kan man slå sig løs og for en kort stund glemme dagligdagens problemer og bekymringer, og det er noget, som tiltrækker rigtig mange unge mennesker nu om dage. Et pusterum fra karakterræset, forventningspresset og alle de ting, man som ung i dag skal leve op til. Ungdommen higer efter nattelivet, dansegulvet, barernes kolde øl og drinks samt samværet med andre unge. Natklubberne er et fristed, det er fest og farver, det er oplevelsen af at være ung med andre unge. Klubberne er samtidigt også en måde at møde nye mennesker på, måske møde en sød pige/fyr eller blot feste igennem med vennerne. Det kan i den forbindelse sommetider være sjovt at udvide sit repertoire og søge mod nye steder, nye klubber i nye byer. Vi har her lavet en guide til, hvor du finder nogle af Københavns fedeste og bedste natklubber.

Det københavnske natteliv

Nattelivet i København er altid garant for lysende og farverige fester på nogle af Danmarks vildeste klubber. På de københavnske natklubber mødes unge fra hele byen, hele Danmark, ikke mindst massevis af folk fra udlandet til et brag af en fest. Du får her en liste over nogle af Københavns fedeste steder at slå sin indre natteravn løs:

Dorsia

  • Klubben i Kattesundet står altid klar til at levere rammerne for en fed fest, servere lækre drinks og vilde bordshows. Stedet har åbent helt til den lyse morgen (kl. 05) både torsdag, fredag og lørdag, så der er rig mulighed for at give den gas.

ARCH

  • Remees gamle natklub åbner stadig sine døre for det københavnske natteliv og leverer som altid en luksuriøs, international og farverig oplevelse for klubbens gæster.

Dandy

  • Dandy tilbyder et dekadent og art-deco inspireret miljø for det lidt mere modne publikum (25+). Klubben er indrettet med et luksuriøst og lækkert interiør, der både indbyder til hygge og fest i de sene timer.

Nattelivet i udlandet

Mange unge vælger i stigende grad at rejse ud og besøge det udenlandske natteliv i forskellige europæiske byer. Denne tendens er uden tvivl kommet for at blive, og de internationale klubber bliver bare flere og flere. Hvis du ønsker at kombinere en lækker solferie med et drys af fest og farver er denne form for natklubs-turisme et oplagt valg. Der findes et væld af populære steder, som appellerer til unge og festglade danskere, der leder efter et nyt og eksotiske sted at more sig. Dette gælder bl.a. steder som Ibiza, Sunny Beach, Puerto Banús og Magaluf. Der er dog også rig mulighed for at udforske nattelivet i de europæiske hovedstæder, hvis bylivet trækker mere i en. Her er steder som London, Amsterdam, Berlin, Køln, Paris og Barcelona utroligt velbesøgte som følge af de mange fede natklubber og byernes vilde nattelivsmiljøer.