Brugte hårde hvidevarer; kan det betale sig?

Dette indhold er sponsoreret

3 ting du skal være opmærksom på, når du køber hvidevarer

  • Gå efter energirigtige produkter. Energimærket indikerer, hvor meget energi dit produkt benytter. Er det et produkt, du ofte bruger, kan det være godt for dig, din pengepung og miljøet at gå efter de energirigtige hvidevarer. Tjek eventuelt hvad dine nuværende hvidevarer bruger af energi.
  • Brug nettet til at sammenligne priser og få et overblik over udvalget og produkternes funktioner.
  • Prisen betyder også noget. Prisen kan i manges tilfælde være afgørende, men husk på at et lidt dyrere produkt ikke nødvendigvis vil koste dig flest penge. Et energirigtigt produkt er billigere i drift og kan svare sig i længden. Prisen afspejler ofte produktets funktioner, så en afklaring af dine behov vil også hjælpe dig til det bedste match.

 

Få hjælp af en professionel

Har du brug vejledning eller mange spørgsmål til hvad, hvor og hvordan? Selvom det er nemmere end nogensinde før at købe hårde hvidevarer over nettet, vil du aldrig kunne få den samme professionelle service, som hvis du kontakter et firma med stærkt faglige medarbejdere. Få en professionel til at hjælpe dig med dine hårde hvidevarer og få besvaret alle dine tvivlsspørgsmål God vedledning giver en skræddersyet løsning til dit hjem og din økonomi, og en professionel opsætning sikrer et produkt, der er klar til brug.

 

Brugt eller nyt?

Genbrugstrenden viser sig over det hele – også ved køb af hårde hvidevarer. Producenterne søger dog konstant at energioptimere, så selvom produktet kun er et par år gammelt, kan energiforbruget være langt større, end det der ellers er på markedet. Vær opmærksom på dette eller kontakt en virksomhed, der specialiserer sig i salg af brugte produkter.