Gode råd når du skal finde ny tandlæge

tandlæge

Der findes mange tandlæger rundt i landet, og det kan derfor være svært at udvælge hvilken tandlæge, som der skal være din nye tandlæge. Denne lille guide med gode råd kan forhåbentlig hjælpe dig godt på vej til at finde din nye tandlæge:

1) Tandlægens placering

Din nye tandlægens placering bør være tæt på dit hjem, hvilket er praktisk af flere årsager.

  • Du sparer transporttid, så det er mere overskueligt at tage til de regelmæssige tandeftersyn
  • Du kan muligvis cykle eller gå derhen, hvilket er gavnligt, hvis du eksempelvis lider af tandlægeskræk eller har stærk tandpine
  • Der er kort derhen i tilfælde af akutte tandproblemer eller tandskader

2) Fleksibelt bestillingssystem

På trods af kort afstand til tandlægen bør du også udvælge en tandlænge, som har et fleksibelt bestillingssystem, der muliggør, at du kan finde en tid, der passer ind i dit skema. I en travl hverdag er det eksempelvis praktisk at have en online tilgængelig tandlæge fra Lyngby, hvor du hurtigt og simpelt kan bestille tandlægetider over internettet. I tilfælde af akutte tandproblemer eller tandskader er det en fordel, at tandlægen også kan kontaktes telefonisk, så du kan få en akut tandlægetid med det samme.

3) En tandlæge med en tandlægeklinik

Det er også lettere at få tider, hvis du vælger en tandlæge, som er tilknyttet en tandlægeklinik. Så kan du være tilknyttet en primær tandlæge, men i tilfælde af din tandlæges fravær kan du i stedet få en tid hos en af tandlægeklinikkens andre dygtige tandlæger.

4) Et bredt udvalg af behandlinger i topkvalitet

Du er sikker på at kunne blive både undersøgt og behandlet hos samme tandlæge, hvis du hører til en tandlæge, som har ressourcer til at have den nyeste teknologi på området. De nyeste metoder sikrer højere komfort og mindre gene for dig som patient end ved de gamle metoder, så når du finder en tandlæge med ny teknologi er du sikker på at få den bedste behandling, som eksisterer på området.

5) Specialiseringsområde efter dit behov

Det er også en fordel at finde en tandlæge med et særligt specialiseringsområde, hvis du allerede nu ved, at du har særligt behov for en bestemt type af behandlinger. Du kan blandt andet finde en kosmetisk tandlæge nær Gentofte, som har særlig viden og erfaring til at rette dine tænder lige, eller du kan finde en tandlæge, som er god til at hjælpe tandlægepatienter med tandlægeskræk. Specialiseringsområderne er mange, og du kan derfor med fordel udvælge en tandlæge med speciale, der passer til dit individuelle behov.

Tandlæge Team Lindberg
Lundtofteparken 83 st th.
2800 Kgs. Lyngby
45 87 99 35