Gode råd når du søger efter et vikarbureau

 

I takt med en øget mobilitet på arbejdsmarkedet opstår der lettere perioder, hvor der mangler én eller flere ansatte. Her kan der opstå akut behov for en person, som enten midlertidigt eller på længere sigt kan varetage arbejdsopgaverne. Det kan være svært at overskue udvalget af vikarer, da det hurtigt bliver en tidskrævende proces at undersøge det nuværende udvalg af vikarer, som er til rådighed i jeres branche. Det bedste råd, når du søger efter en vikar, er derfor at kontakte et vikarbureau, som kan varetage udvælgelsesprocessen for dig. Du bør finde et vikarbureau, som varetager flere aspekter i forbindelse med ansættelse af vikarer og nye ansatte til virksomheden, så du har mulighed for at finde den perfekte kandidat til jobbet.

Sådan finder du dit vikarbureau

Der er tilkommet flere vikarbureauer i Danmark i takt med den øgende efterspørgsel af vikarer. Du gør din virksomhed og dig selv en stor tjeneste ved at blive tilknyttet et serviceminded vikarbureau i Århus, der kan fungere som din virksomheds eget vikarbureau. I situationer, hvor din virksomhed har behov for en vikar, vil vikarbureauet være i stand til at udvælge den rette kandidat gennem deres store vikarsortiment. Vikarbureauet vil gennem jeres samarbejde få indblik i hvilke værdier, som din virksomhed vægter højt i forbindelse med midlertidig eller fast ansættelse. Det gør det muligt for vikarbureauet at præsentere mulige kandidater til dig, så du selv kan lave den afgørende beslutning om, hvem der skal varetage den ledige stilling i din virksomhed.

Et vikarbureau med flere funktioner

Det er muligt at finde vikarbureauer, som ikke blot hjælper med at finde vikarer til midlertidige ansættelser, men som også kan hjælpe dig med effektiv rekruttering i Århus eller andre dele af landet afhængig af, hvor i landet din virksomhed befinder sig. Herigennem kan du få vikarbureauet til at finde frem til mulige kandidater, som kan blive fastansat i din virksomhed. Den endelige udvælgelse foregår naturligvis i samarbejde med dig og eventuelt andre medarbejdere, men vikarbureaet vil sørge for at finde frem til de bedst mulige kandidater til arbejdet, så du ikke behøver at bruge tid og energi på denne tidskrævende proces.

Vikarstilling med mulighed for fastansættelse

Der er ofte mangel på arbejdskraft, når der indkaldes vikarer. Det kan være for en kort periode, men hvis der oftere og oftere indkaldes vikarer kan det være et tegn på, at der er behov for en ny ansættelse i virksomheden. Det kan være en større beslutning for mindre virksomheder at afgøre, om der skal oprettes en ny stilling mere eller ej, og det er nu heldigvis muligt for et innovativt vikarbureau at imødekomme denne problemstilling. Du får mulighed for at tilknytte en fast vikar til din virksomhed gennem det fleksible koncept ”try and hire”, hvor vikaren har mulighed for fastansættelse efter endt vikarperiode. Det giver både vikaren og jer som virksomhed en mulighed for at se, om vikaren er en potentiel kandidat til at blive fastansæt på længere sigt. Dette er en fleksibel løsning, som mange virksomheder er glade for til at finde ud af, om der er behov for en ny medarbejder til virksomheden samt, om vikaren er den helt rette til arbejdsopgaven.

Instaservice
Fuglebækvej 2A 1 Sal tv.
2770 Kastrup
70 88 44 08