Inspiration til indretning af stuen

Hvordan indretter du bedst din stue? Der er mange muligheder, men det vigtigste er at huske på, at stuen bør indrettes i forhold til, hvordan den primært skal bruges. De fleste bruger stuen til hyggelig afslapning og samvær med familien, og derfor bør du tænke over, hvordan du bedst skaber en indretning af stuen, hvor der er gode rammer for hygge, ro og afslapning.

Få inspiration til din stue

Hvis du bor i byen, er det ikke sikkert, at du har den helt store plads at gøre godt med i hjemmet. Her kan det være nødvendigt med en indretning af stuen, der også giver plads til praktisk opbevaring, for eksempel af service eller bøger. Det kunne være ved hjælp af smukke vitrineskabe, hvor der også er plads til nips og pynt, der er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. I gamle huse og lejligheder kan det være en udfordring at udnytte hver dyrebar kvadratmeter, hvis du samtidig har en stue med høje eller skrå vægge. I denne artikel giver vi dig derfor inspiration til indretning af stuen, så du med smarte indretningsløsninger kan skabe dekorative og praktiske løsninger som eksempelvis ved hjælp af tilpassede hylder eller reoler til nips eller bøger.

Integrer spisebordet i stuen

I mange hjem fungerer stuen også som spiserum, og her gælder det om at finde balancen mellem behageligt spiseområde med spisebord og stole, og samtidig efterlade plads nok til et afslappende hjørne med et område, hvor du og dine nærmeste kan flade ud efter måltidet. Alt efter, hvor meget plads du har at gøre godt med, kan du indrette et spiseområde i stuen med et spisebord, der sætter et særligt præg på den del af stuen, for eksempel med et flot DIY bord lavet af solide træplanker monteret på et råt understel af jern. Hvis du har knap så meget plads, men stadig har brug for at placere spisebordet som en del af stuens indretning, kan et harmonisk, rundt bord være en glimrende løsning. Det optager mindre plads, men giver stadig plads til mange rundt om bordet.

Harmonisk og praktisk stueindretning

Det hele handler om at skabe en balance mellem det funktionelle og det æstetiske. En stue skal kunne rumme hverdagen, og her er der flere tiltag, der kan hjælpe dig med at gøre din boligindretning simpel, funktionel og flot. Der findes i dag mange boligblogge online, der giver mange bud på en hyggelig og funktionel boligindretning, der kan hjælpe dig godt på vej med inspiration og DIY projekter, der virkelig kan synliggøre de mange muligheder både store og små stuer rummer.

Alt Om Indretning IVS
Syriensvej 33
2300 København S
21 96 97 52